
راهنمای کامل و فارسی دزدگیر اماکن GAP 4ZONE
در این ساعت گروه حفاظت و امنیت راهنمای کامل و فارسی دزدگیر اماکن GAP 4ZONE را برای شما کاربران گرامی تهیه و تدوین کرده است. برای مشاهده آموزشها و راهنمای کاربردی دزدگیر GAP چهار زون؛ در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
کاتالوگ کامل و فارسی دزدگیر اماکن GAP 4ZONE

LEDهای دستگاه دزدگیر اماکن GAP 4ZONE:
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید دستگاه دزدگیر اماکن GAP 4ZONE دارای ۶ عدد LED جهت گزارش زونها و همچنین جهت نمایش وضعیت عملکرد سیستم میباشد، که در زیر شرح داده شده اند:
- LED Z1 تا LED Z2 : جهت نمایش وضعیت Zone 1 تا ۴ Zone میباشد. این LED ها در حالت غیرفعال بودن در صورت باز شدن آن زون یا سنسور بیسیم با آن zone روشن می شوند و در صورت فعال بودن دستگاه و تحریک یکی از zoneها،؛ LED مرتبط با آن zone بصورت چشمک زن فعال میشود.
- LED Ready: این LED در حالت فعال شدن دستگاه (چه حالت با صدا و چه بیصدا.) روشن میشود و در صورت غیرفعال شدن خاموش خواهد شد.
- LED POWER: این LED در صورتیکه برق ۲۲۰V به سیستم متصل باشد روشن بوده. و در صورت قطع برق شبکه این LED نیز خاموش میشود.
دیپ سوئیچ تنظیمات (DIP Switch):
DIP1:
برای تنظیم تایم آلارم در نظر گرفته شده است. اگر این DIP در وضعیت Off باشد آلارم حدود ۳ دقیقه خواهد بود و اگر On باشد این زمان تا به ۵ دقیقه افزایش مییابد.
DIP2:
برای تنظیم حالت Chirp دستگاه از آژیر داخلی یا خارجی میباشد. اگر این دیپ off باشد، هنگام خاموش یا روشن نمودن دستگاه، فقط از آژیر داخلی دستگاه chirp شنیده میشود و اگر این DIP در وضعیت on باشد، chirp هم از آژیر داخلی و هم آژیر خارجی پخش میشود.
نکته: در هنگام روشن کردن دستگاه با دکمه بیصدا (حالت part) چریپ دستگاه فقط از آژیر داخلی پخش میشود (DIP2 چه on باشد چه off)
نکته: اگر در هنگام خاموش کردن دستگاه به جای ۲ بار chirp،؛ ۳ بار chirp پخش شد، این بدان معنی است که آلارم دستگاه فعال شده و از روی LEDهای چشمک زن دستگاه میتوان به zone یا zone های فعال شده پیبرد. لازم به ذکر است این حالت چشمک زن در LEDها، تا روشن کردن مجدد دستگاه باقی میماند.
DIP3:
این DIP حالت۴ ZONE دستگاه را از حالت ۲۴H به حالت FULL تبدیل میکند. بدین ترتیب که اگر این DIP در وضعیت off باشد، این zone بصورت ۲۴H عمل خواهد کرد و اگر on باشد مانند zone3 خواهد شد.
تعریف ریموت وسنسورهای بیسیم به دستگاه دزدگیر اماکن هوشمند GAP 4ZONE:
در این سیستم اضافه یا حذف ریموت و سنسورهای بیسیم به دستگاه توسط ۲ کلید به نامهای “remote lear” و “Wireless Sensor” و یک عدد LED learn صورت میگیرد.
اضافه کردن ریموت جدید:
کلید Remote learn را فشار داده تا LED learn روشن شود، سپس آن را رها کرده و یکی از کلیدهای ریموت جدید را فشار دهید تا LED چهار بار چشمک زده و ذخیره کردن ریموت را تایید کند. این عمل را برای سایر ریموتها نیز میتوان انجام داد. پس از اتمام این عمل با زدن مجدد این کلید (Remote learn.) از این قسمت خارج میشوید.
نکته: در این سیستم میتوان تا ۱۵ ریموت را ذخیره نمود.
حذف کلیه ریموتها:
کلید Remote learn را به مدت ۱۰ ثانیه فشار داده و نگه دارید تا LED هشت بار چشمک سریع بزند و پاک شدن همه ریموتها را تایید نماید.
اضافه کردن سنسور بیسیم:
برای این منظور کلید Wireless Sensor را فشار داده تا LED روشن شود.، سپس کلید را رها کرده و سنسور جدید را فعال کنید تا در سیستم ذخیره شود (این عمل با ۴ بار چشمک LED تایید خواهد شد).
نکته: برای ذخیره سازی سنسورها در zone های ۱ ، ۲ و ۴. باید جامپر D3 تا D0 را به صورت زیر قرار دهید.
- D0 :Z1 و D2 و D3 بدون جامپر و D1=L
- D0 :Z2 و D1 و D2 و D3 بدون جامپر
- D1 :Z4 و D2 بدون جامپر و D3=L و D0=H
نکته: توجه شود که حالت جامیر A7 تا A0 مربوط به کد سنسورها میباشد.، که باید در هر پروژه دیگر تفاوت داشته باشد تا از ایجاد آلارمهای خطا در پروژههای نزدیک به هم جلوگیری شود.
نکته: در این سیستم در مجموع میتوان ۱۵ عدد. سنسور بیسیم ۳۱۵MHZ را به سیستم معرفی نمود.
حذف کلیه سنسورها:
کلید Wireless Sensore را ۱۰ ثانیه فشار داده. تا LED هشت بار چشمک بزند و کلیه سنسورها را پاک نماید.
تعریف Zoneها:
Z1: این Zone بنام part نیز شناخته میشود. حفاظت از این zone با روشن شدن دستگاه. (در هر دو حالت با صدا و بیصدا) صورت میگیرد. این zone همچنین میتواند. حالت chime نیز بخود بگیرد. برای این منظور باید کلید بیصدا و قفل بسته را همزمان فشار دهید.
Z2: رفتار این zone کاملا شبیه Z1 میباشد، با این تفاوت که در این zone امکان فعال شدن حالت chime وجود ندارد.
Z3: این Zone که full نیز نامیده میشود.، در صورت روشن شدن دستگاه با دکمه قفل بسته فعال خواهد شد. اما اگر دستگاه با دکمه بیصدا روشن شود،. حفاظت از این zone انجام نخواهد شد.
Z4: عملکرد این zone ارتباط مستقیم با DIP3 دارد. اگر این DIP؛ off باشد، بصورت ۲۴H بوده یعنی دستگاه روشن باشد یا خاموش، حفاظت از این zone انجام خواهد شد. و اگر ON باشد، رفتار این zone کاملا شبیه Z3 خواهد بود.
سیمبندی دزدگیر GAP 4ZONE:
ترمینالها:
- باتری: جهت اتصال باتری ۵Ah) 12V یا ۷Ah)
- Inside siren: جهت نصب آژیر داخلی یا پیزو (۱۲)
- SP: جهت اتصال ۱ یا ۲ بلندگوی ۳۰ وات. در هنگام فعال شدن آژیر خارجی این ترمینال نیز فعال میشود.
- Out side siren: جهت نصب آژیر خارجی (۱۲V)
- AUX: از ترمینال AUX بمنظور تغذیه چشمهای. تلفن کننده استفاده میشود.
- Z1, Z2, Z3, Z4: ترمینالهای Z1 تا Z4 که بصورت NC هستند. و سنسورها به این ترمینالها متصل میگردند.
نکته: در صورت عدم استفاده از یک یا چند zone در سیستم. ترمینال NC مربوطه حتما توسط یک تک سیم بهم وصل شوند. - Door opener: جهت نصب قفل برقی بوده و رله این ترمینال با دکمه (
) و بصورت فشاری فعال میشود.
مجموعه اطلاعات کامل و مورد نیاز دزدگیر اماکن
ورود به سایت