
راهنمای سیمبندی و نصب دستگاه دزدگیر اماکن SILEX PD-14
در این ساعت گروه حفاظت و امنیت راهنمای کامل و فارسی نصب و راهاندازی دزدگیر اماکن SILEX PD-14 را برای شما کاربران گرامی تهیه و تدوین کرده است. برای مشاهده آموزشها و راهنمای کاربردی در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

ویژگیهای دزدگیر اماکن SILEX PD-14 در یک نگاه
- ریموت Code hopping
- Phone Control
- امکان شنود
- Full SMD
- زون بیسیم
- رله فرمان در باز کن
- دینگ دانگ قابل کنترل
- زون ۲۴ ساعته
- حالت نیمه فعال
- ۱۵ حافظه
- ۱۸ ثانیه پیام قابل ضبط
- شماره گیری Pulse/Tone
- نمایشگر LCD
- ایزوله بودن خط
نصب دزدگیر اماکن SILEX PD-14
قرار دادن SIM CARD در سیستم
اولین و اساسیترین نکته در مورد سیمکارت غیرفعال .نمودن رمز (Pin Code Disable) آن میباشد. ابتدا سیمکارت را درون یک تلفن همراه قرار داده و Pin Code را غیرفعال نمایید. سپس در صورت اعتباری بودن سیمکارت، آن را شارژ کنید. (شارژ میتواند از طریق SMS و صفحه کلید دستگاه نیز صورت گیرد). سپس برق و باتری دستگاه را قطع نموده و سیمکارت را در محل مشخص شده. روی برد (نصب شده روی درب) با توجه به جهت آن به صورت صحیح قرار داده و دستگاه را مجددا راهاندازی کنید.
عملیات شناسایی سیمکارت به شبکه ۱۵ ثانیه طول خواهد کشید. در صورت وجود مشکل از طرف مخابرات این زمان ممکن است تا ۲ دقیقه هم طول خواهد کشید. اما این عملیات تنها یکبار صورت خواهد گرفت. (مگر اینکه دوباره برق و باتری دستگاه قطع شود.)
قبل از انتخاب سیمکارت توجه شود در محل نصب سیستم (دقیقا محل نصب) کدامیک از اپراتورهای تلفن همراه (ایرانسل یا همراه اول) شرایط بهتری. از نظر سرویسدهی (پایداری شبکه و شدت سیگنال) دارد.
راهنمای نصب دستگاه بر روی دیوار
راهنمای سیمبندی دستگاه دزدگیر اماکن SILEX PD-14

ترمینال ۱ (۲۲۰v):
اولین ترمینال از سمت چپ ورودی برق ۲۲۰V میباشد.
نکته: در صورتی که برای سهولت در نصب، کانکتور ترانس را جدا میکنید، حتما توجه داشته باشید که ترمینال برق ورودی را نیز جدا نمایید.
سیمهای باتری را به ترمینال باتری (قرمز به مثبت و مشکی به منفی) و سپس به باتری متصل نمایید.
نکته: اتصال اشتباه باتری موجب سوختن فیوز باتری میشود. در صورت بروز چنین اشتباهی فیوز سوخته را با فیوز یدکی (۴ آمپر) تعویض کنید.
ترمینال ۲ و ۳ (speake out , Siren):
این سیستم مجهز به خروجی آژیر و بلندگوی خارجی میباشد.
آژیر: در صورت استفاده از آژیر میتوانید آن را به ترمینال (Siren) متصل نمایید.
نکته: در هنگام روشن و خاموش کردن سیستم، چیرپ (Chirp) از آژیر (در صورت استفاده از آژیر) پخش خواهد شد. در این سیستم پخش یکبار Chirp به معنی روشن و پخش دوبار Chirp به معنی خاموش شدن دستگاه میباشد.
بلندگوی خارجی: در صورت استفاده از بلندگو برای اعلام خطر آن را به ترمینال بلندگوی خارجی (Out SP) متصل نمایید (حداکثر ۲ بلندگوی ۳۵ وات).
نکته: در صورتیکه در منوی “Chrip mode Alarm setting” گزینه “In and out siren” انتخاب شده باشد، به هنگام روشن و خاموش کردن سیستم Chrip از آژیر و بلندگوی خارجی نیز شنیده خواهد شد.
نکته: در صورتی که دستگاه به صورت Part روشن شود، ( با دکمه بیصدا برای مواقعی که میخواهیم حفاظت از زون Full صورت نگیرد.) Chrip دستگاه فقط از بلندگو شنیده خواهد شد.
ترمینال ۴ (AUX):
تغذیه چشمها در این سیستم توسط ترمینال AUX صورت میگیرد. این ترمینال توسط فیوز AUX (یک آمپر) حفاظت شده است.
ترمینالهای ۵ (اتصال زونها):
در این سیستم ۴ زون (NC) تعریف شده است.
- Z1 (زون Tamper با زون ۲۴H): حفاظت از این زون در حالت روشن یا. خاموش بودن سیستم صورت میگیرد. حفاظت از جعبه بلندگو، کنترل Tamper چشمها و پدال و یا شاسیهای اضطراری توسط این زون صورت می گیرد.
- Z2 (زون Full): حفاظت از این زون فقط هنگام روشن شدن. دستگاه به صورت Full (دکمه با علامت قفل بسته) صورت میگیرد. زون Full به شما این امکان را میدهد تا با روشن کردن سیستم به حالت Part (دکمه بیصدا) حفاظت از این زون صورت نگیرد. این امکان برای مواقعی که میخواهید سیستم حفاظتی روشن بوده. ولی بخشی از محیط حفاظت نشود مناسب میباشد.
- Part2) Z3 ): حفاظت از این زون در دو حالت Part و Full صورت می گیرد.
- Chime – Part1) Z4): رفتار این زون در هنگام روشن شدن سیستم کاملا مانند. زون ۳ بصورت Part بوده با این تفاوت که این زون میتواند در هنگام خاموش بودن. سیستم به زون Chine نیز تبدیل شود. در صورت فعال بودن این امکان (Chime = on) و به هنگام خاموش بودن. سیستم فعال شدن سنسور با سنسورهای این زون باعث پخش ملودی زیبا از بلندگوی کوچک داخل درب دستگاه میگردد. این امکان برای محیطهای اداری و مطب پزشکان مناسب میباشد. برای فعال یا غیر فعال کردن این امکان به بخش Alarm Setting ⇒ Chime مراجعه کنید.
ترمینال ۶ (Door Opener):
زدن دکمه خاموش (قفل باز) و نگه داشتن آن هنگامی که سیستم خاموش است، باعث فرمان دادن سیستم به رله قفل برقی میگردد. این ترمینال به صورت کنتاکت، فاقد ولتاژ بوده و توانایی راه اندازی مصرف کنندههایی تا ۳ آمپر را دارد. برای سیم بندی به دیاگرام نحوه اتصالات مراجعه کنید.
ترمینال ۷ (Tel in):
خط تلفن جهت راه اندازی تلفن کننده سیستم به ترمینال (Tel in) متصل میگردد..
مجموعه اطلاعات کامل و مورد نیاز دزدگیر اماکن
هر آنچه درباره اجزای دزدگیراماکن لازم است بدانیم
مزایا و مشکلات رایج استفاده از دزدگیر اماکن
راهنمای کامل نصب دزدگیر اماکن سایلکس مدل SG7+
راهنمای کارایی و تنظیمات دستگاه دزدگیر اماکن سایلکس مدل PD-14
ورود به سایت