Logo

حفاظت و امنیت

بهترین آموزشگاه حفاظتی و امنیتی

راهنمای کامل و فارسی نحوه علکرد ردیاب TRACKER GPS XENOTIC

راهنمای کامل و فارسی نحوه علکرد ردیاب TRACKER GPS XENOTIC

در این ساعت گروه حفاظت و امنیت راهنمای کامل و فارسی نحوه عملکرد ردیاب TRACKER GPS XENOTIC را برای شما کاربران گرامی تهیه و تدوین کرده است. برای مشاهده راهنمای کاربردی در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

راهنمای کامل و فارسی نحوه عملکرد ردیاب زنوتیک (TRACKER GPS XENOTIC)

عملکرد ردیاب خودرو زنوتیک:

بررسی موقعیت مکانی:

۱- به وسیله SMS:

  • الف) با ارسال عبارت #WHERE به سیم‌کارت دستگاه، موقعیت مکانی به صورت مختصات جغرافیایی به کاربر ارسال خواهد شد.
  • ب) با ارسال دستور #URL به دستگاه، لینک نقشه گوگل دستگاه برای شما ارسال خواهد شد.

۲- به وسیله platform سایت:

  • با مراجعه به وب سایت سرور، در قسمت platform می‌توانید موقعیت مکانی وسیله خود را مشاهده کنید.

alarm SOS:

در مواقع اضطراری، کلید SOS را ۳ ثانیه برای فعال شدن alarm S0S فشار دهید. سپس دستگاه پیام SOS را به شماره تعیین شده که قبلا ثبت شده، می‌فرستد و سپس شروع به تماس با شماره‌ها خواهد کرد، تا زمانی که به تماس پاسخ داده شود. در همین حین، دستگاه اطلاعات alarm SOS را به سرور می‌فرستد.

نمونه متن ارسالی:

SOS alarm!<DataTime:11-06-17 14:53:06

هشدار قطع تغذیه:

هنگامی که تغذیه دستگاه قطع شود، این هشدار فعال می‌شود. در این هنگام پیام cut power به شماره‌های ثبت شده ارسال می‌شود و با شماره‌ها تماس می‌گیرد. در صورت عدم پاسخ به تماس، ۳ بار دیگر تماس تکرار می‌شود. در همین حین دستگاه اطلاعات هشدار قطع تغذیه را به سرور می‌فرستد.

هشدار ضعیف بودن باتری:

در مواقعی که دستگاه فقط با باتری کار می‌کند، بلافاصله پس از افت ولتاژ باتری به زیر ۳٫۷ ولت، دستگاه هشدار Low Battery را به شماره‌های ثبت شده و اطلاعات را به platform سایت ارسال می‌کند.

هشدار شوک سنسور:

شوک سنسور در تنظیمات اولیه دستگاه غیرفعال است. برای فعال کردن این قابلیت، عبارت دستوری #SENALON را به دستگاه پیامک نمائید. هشدار به شماره‌های SOS و به سرور ارسال می‌شود. هنگامی که خودرو خاموش می‌باشد و acc در وضعیت off قرار داشته باشد، اگر از این وضعیت بیش از زمان تنظیم شده گذشته باشد، دستگاه arm می‌شود. در مواقعی که دستگاه arm است اگر ضربه‌ای وارد شود، دستگاه آلارم می‌زند و تا ۳ دقیقه بعد از آن، اگر acc همچنان off باشد، دستگاه مجددا arm می‌شود. در این زمان پیام آلارم و مختصات جغرافیایی به platform سایت ارسال می‌شود. بعد از آن پیام هشدار شوک سنسور به شماره‌های SOS ارسال و با آنها تماس برقرار می‌شود.

نکته: برای غیرفعال کردن شوک سنسور، دستور #SENAL,OFF  را به دستگاه پیامک نمائید.

شنود صدای داخل خودرو:

هنگامی که با شماره سیم‌کارت دستگاه تماس برقرار شود، بعد از ۱۰ ثانیه تماس وصل، و تماس گیرنده می‌تواند صدای داخل خودرو را بشنود. توجه شود که برقراری ارتباط فقط با شماره اصلی می‌تواند انجام شود و قابلیت caller id سیم‌کارت دستگاه باید فعال باشد.

خاموش کردن خودرو (قطع برق):

  1. توسط platform سایت: دستور خاموش کردن را در platform سایت انتخاب کنید، تا این دستور از طریق سایت برای دستگاه ارسال شود. برای حفظ امنیت بیشتر این عملیات فقط زمانی انجام می‌شود که اطلاعات صحیح GPS از دستگاه به سرور ارسال شده و سرعت خودرو کمتر از ۲۰ کیلومتر در ساعت بوده یا خودرو ساکن باشد. (سیستم قطع موتور خودرو در سرعت‌های بالای ۲۰ کیلومتر عمل نمی‌کند). توجه شود برای خاموش کردن خودرو از platform باید رمز ورود سرور مجددا وارد شود.
  2. توسط SMS: شماره اصلی می‌تواند دستور خاموش کردن خودرو را به دستگاه ارسال نماید. با ارسال عبارت #۱,REPLAY این عملیات انجام می‌شود. در صورت انجام شدن، سیم‌کارت دستگاه پیام زیر را ارسال می‌کند:

Cut off the fuel supply:success! Speed: 0kh/h

خروج از حالت قطع برق:

با platform سرور: با platform سرور هنگامی که alarm دستگاه غیرفعال است، می‌توان از طریق platform دستگاه در سرور، برق خودرو را مجددا وصل کرد. توجه شود برای انجام عملیات، باید password را مجددا وارد کرد.

توسط SMS: شماره اصلی می‌تواند دستور غیرفعال کردن رله قطع برق را با عبارت #۰,RELAY به دستگاه پیامک کند. در صورت موفقیت آمیز بودن عملیات، پاسخ مربوطه به کاربر ارسال می‌شود.

هشدار سرعت بالا:

هنگامی که خودرو در حال حرکت با سرعتی بیشتر از سرعت تعیین شده است، دستگاه پیام over speed alarm را ارسال می‌کند. در حالت کارخانه این قابلیت غیرفعال می‌باشد. برای فعال/غیر فعال کردن هشدار سرعت عبارت دستوری زیر را به دستگاه پیامک نمایید:

#SPEED,ON/OFF,Time, Limitedspeed,uploading mode

Time می‌تواند از ۵ تا ۶۰۰ ثانیه (حالت کارخانه ۲۰ ثانیه) باشد و limited speed بین ۱ تا ۲۵۵ کیلومتر در ساعت است. (حالت کارخانه ۱۰۰ کیلومتر در ساعت) uploading mode اگر ۰ باشد، به معنای ارسال اطلاعات فقط با GPRS و اگر ۱ باشد به معنی ارسال اطلاعات با SMS و GPRS است. به عنوان مثال اگر عبارت # ۲۰,۱۰۰,۱,SPEED,ON به دستگاه ارسال شود، به معنی آن است که وقتی خودرو در حال حرکت با میانگین سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت به مدت ۲۰ ثانیه باشد، دستگاه پیام over speed را به کاربر توسط SMS و GPRS ارسال می‌کند.

کارکرد با دستگاه ردیاب خودرو زنوتیک به وسیله سایت سرور:

برای کار به سایت www.gtctracker.ir رفته و بعد از ورود به پنل کاربری و وارد کردن IMEI دستگاه به عنوان username و ۶ بار عدد ۸ به عنوان password، وارد صفحه حساب کاربری خود شوید. توجه شود که بعد از نخستین ورود حتما پسورد خود را از طریق گزینه change password تغییر دهید. در ادامه گزینه های کاربردی این منو را مشاهده خواهیم کرد:

۱- PLATFORM:

در صورتی که سیم‌کارت داخل دستگاه فعال و GPRS روشن باشد، با ورود به قسمت platform می‌توان موقعیت فعلی خودرو را مشاهده کرد. با کلیک روی آیکون خودروی روی نقشه، می‌توان مختصات دستگاه، وضعیت acc، سرعت خودرو، زمان، به همراه ۴ مورد دیگر که در زیر به آن ها اشاره می شود را مشاهده کرد.

play back (1: با ورود به گزینه play back، انتخاب زمان و کلیک روی آیکون play، می‌توان مسیرهای طی شده توسط خودرو را رصد کرد. با کم و زیاد کردن ولوم speed می‌توان سرعت مشاهده‌ی مسیرهای طی شده‌ی خودرو را کم یا زیاد کرد.

command (۲:با انتخاب گزینه ی command می‌توان تنظیمات دستگاه را (که قبلا در مطلب راهنمای کامل و فارسی تنظیمات ردیاب TRACKER GPS XENOTIC، توسط SMS گفته شده بود.) انجام داد که این تنظیمات شامل موارد زیر می‌باشد:

  • تخصیص یا پاک کردن شماره‌های SOS و شماره اصلی
  • تنظیم سرعت و محدوده‌ی زمانی برای over speed alarm و غیرفعال کردن آن
  • فعال و غیرفعال کردن هشدار ضربه (شوک سنسور).
  • تنظیم هشدار محدودیت جابجایی (Displacement alarm) که بین ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ متر می‌توان تنظیم کرد.
  • هشدار قطع یا وصل شدن برق دستگاه ردیاب (power cut – off alarm).
  • فعال و غیرفعال کردن هشدار ضعیف بودن باتری.
  • قطع / وصل برق خودرو در صورت نصب رله قطع برق (گزینه‌ی remote control)

Device info (۳: با ورود به این گزینه می‌توان مشخصات. شخصی راننده و خودرو را وارد کرد.

Create fence (۴: جهت مشخص کردن محدودیت تردد .به شکل یک دایره با مرکزیت مکان فعلی خودرو، از این گزینه استفاده می‌شود. با کلیک روی این گزینه یک پنجره باز می‌شود که در قسمت Radius می‌توان شعاع دلخواه را به متر. و یک اسم را برای این محدوده در قسمت Name اختصاص داد.

۲- SETTING: 

در صفحه‌ی اصلی، با انتخاب گزینه‌ی setting از نوار بالا، ۴ گزینه در سمت چپ نمایش داده می‌شود:

گزینه‌ی اول Geo fence Setting است. با انتخاب این گزینه می‌توان. محدودیت ترددی را به شکلی دیگر و متفاوت از محدوده‌ی تردد بالا تنظیم کرد. برای این منظور. با کلیک روی create fence می‌توان در نقشه باز شده، با زوم منطقه مورد نظر .با خط کشی توسط ماوس، محدوده‌ی مورد نظر را انتخاب کرد. بعد از انتخاب، یک نام را برای محدوده‌ی انتخابی نوشته. و گزینه‌ی submit را بزنید. سپس در پنجره‌ی باز شده، روی دستگاه کلیک. و فلش سمت راست را بزنید، سپس عملیات را save کنید. گزینه سوم قسمت SETTING، گزینه Alert Setting می‌‌باشد. که در این قسمت می‌توان تمامی تنظیمات هشدار دستگاه را مشاهده و تغییر داد.

۳- REPORT:

در قسمت report سایت می‌توان گزارش alarm‌ها را مشاهده کرد. علامت زنگ گوشه پایین سمت راست، alarmهای دستگاه را نشان می‌دهد.

کارکرد با دستگاه به وسیله نرم افزار موبایل:

لینک دانلود نرم افزار android یا IOS این دستگاه در صفحه اول سایت www.gtctracker.ir موجود می‌باشد. آن را دانلود. و به تلفن همراه خود انتقال دهید. برای نصب هم مانند سایر نرم افزارها اقدام کنید. و اگر در حین نصب کردن با پیام “this app can collect data that may be used to track you” مواجه شدید.، گزینه understand and still want to install it را انتخاب کرده و مرحله مورد نظر را طی کنید.

نحوه کارکرد با نرم افزار:

برای ورود به نرم افزار از همان user و pass ورود به سایت استفاده نمایید.

منوهای نرم افزار به شرح زیر می‌باشند:

home: در منوی home میتوان موقعیت فعلی خودرو و مسیر. طی شده را مشاهده نمود.

list: در منوی list تعداد دستگاه های مرتبط نمایش داده می شود.

warn: در منوی warn گزارش آلارم‌ها مشخص شده اند.

mine: در منوی mine نیز می‌توان گزینه‌های زیر را مشاهده نمود:

  • مشخصات فروشنده (my service provider)
  • لیست دستورات (command logs)
  • تعین محدوده حرکت (fence management)
  • بررسی دستورات فعال یا غیرفعال شده (feedback)
  • تنظیمات (setting)

بررسی شارژ و افزایش اعتبار سیم‌کارت:

توجه شود که سیم‌کارت دستگاه همواره باید. دارای مقدار مناسبی شارژ باشد. برای بررسی شارژ و افزایش اعتبار در. سیم‌کارت‌های اعتباری، نیاز به گذاشتن سیم‌کارت داخل گوشی نمی‌باشد. برای این منظور می‌توان از نرم افزارهای. کنترل حساب اپراتور‌های تلفن همراه استفاده کرد. بعنوان مثال برای سیم‌کارت‌های ایرانسل با نصب. نرم افزار “ایرانسل من” و برای همراه اول نرم افزار “همراه من”، می‌توان شارژ سیم‌کارت. را در هر لحظه بررسی و یا آن را شارژ کرد. (برای فعالسازی اولیه نرم افزار و دریافت رمز. عبور آن می‌بایست سیم‌کارت را یکبار درون گوشی گذاشته و بعد از دریافت رمز عبور و فعال کردن نرم افزار، سیم‌کارت را درون دستگاه قرار دهید).

برای دریافت میزان شارژ سیم‌کارت دستگاه ردیاب زنوتیک از طریق کد دستوری، کد. #{کد دریافت شارژ اپراتور},BALANCE را به شماره سیم‌کارت که در دستگاه ردیاب قرار دارد ارسال نمایید.

برای مثال برای هر اپراتور می‌توان مطابق جدول زیر عمل نمود:

دریافت شارژ سیم‌کارت همراه اول BALANCE,*140*11#
دریافت شارژ سیم‌کارت ایرانسل BALANCE,*141*1#
دریافت شارژ سیم‌کارت رایتل BALANCE,*140#

برای شارژ سیم‌کارت دستگاه ردیاب از طریق کد دستوری، کد #{کد شارژ اپراتور},BALANCE .را به شماره سیم‌کارت که در دستگاه ردیاب قرار دارد ارسال نمایید.

 برای مثال برای هر اپراتور می‌توان مطابق جدول زیر عمل نمود:.

شارژ کردن سیم‌کارت همراه اول #{کد شارژ}BALANCE,*140*11#
شارژ کردن سیم‌کارت ایرانسل #{کد شارژ}BALANCE,*141*1#
شارژ کردن سیم‌کارت رایتل #{کد شارژ}BALANCE,*140#

جدول دستورات

عملکرد ردیاب

جدول ایرادات و روش رفع آن‌ها

عملکرد ردیاب


هر آنچه باید درباره ردیاب خودرو بدانید

معرفی کامل دزدگیر خودرو و ویژگی‌های دزدگیر خوب

 مجموعه کاملی از آنچه راجع به سنسور دنده عقب باید بدانیم

راهنمای کامل و فارسی نصب ردیاب TRACKER GPS XENOTIC

راهنمای کامل و فارسی تنظیمات ردیاب TRACKER GPS XENOTIC

راهنمای سیم‌بندی ردیاب TRACKER GPS XENOTIC

دانلود کاتالوگ کامل ردیاب زنوتیک

راهنمای نصب سیستم ضدسرقت و ردیاب هوشمند مجیک بوف

مطالب پیشنهادی

آموزش راه‌اندازی سیم‌های قفل مرکزی انواع دزدگیر
آموزش راه‌اندازی سیم‌های قفل مرکزی انواع دزدگیر
معرفی جامع و نحوه کارکرد رله
معرفی جامع و نحوه کارکرد رله
آموزش نصب دزدگیر و پاور وانت زد ایکس اتو کاپرا
آموزش نصب دزدگیر و پاور وانت زد ایکس اتو کاپرا
مجموعه سوالات متداول ردیاب خودرو به همراه پاسخ کامل
مجموعه سوالات متداول ردیاب خودرو به همراه پاسخ کامل
آموزش نصب دزدگیر دوو سیلو طرح جدید
آموزش نصب دزدگیر دوو سیلو طرح جدید
راهنمای نقشه سیم‌بندی دزدگیر تصویری PLC
راهنمای نقشه سیم‌بندی دزدگیر تصویری PLC
هر‌آنچه لازم است درباره سیستم درب موتور فعال (Active Hood Lift System) بدانید.
هر‌آنچه لازم است درباره سیستم درب موتور فعال (Active Hood Lift System) بدانید.
آموزش نصب دزدگیر و پاور چانگان CS35
آموزش نصب دزدگیر و پاور چانگان CS35
آموزش تعریف ریموت دزدگیر، طرح شماره نُه
آموزش تعریف ریموت دزدگیر، طرح شماره نُه
امکانات مدل‌های مختلف دزدگیر ماجیکار
امکانات مدل‌های مختلف دزدگیر ماجیکار
آموزش کامل نحوه تعریف ریموت راین V5
آموزش کامل نحوه تعریف ریموت راین V5
نشانه‌های خرابی ترمز خودرو را بشناسید
نشانه‌های خرابی ترمز خودرو را بشناسید
آموزش نصب دزدگیر هیوندای جنسیس 2013
آموزش نصب دزدگیر هیوندای جنسیس 2013
راهنمای کاربری دزدگیر SPY ساده
راهنمای کاربری دزدگیر SPY ساده
راهنمای نقشه سیم‌کشی دزدگیر MATICS مدل FX1500
راهنمای نقشه سیم‌کشی دزدگیر MATICS مدل FX1500
آموزش جامع نصب پاور ویندوز، قسمت دوم
آموزش جامع نصب پاور ویندوز، قسمت دوم
معرفی کامل دزدگیر خودرو و ویژگی‌های دزدگیر خوب
معرفی کامل دزدگیر خودرو و ویژگی‌های دزدگیر خوب
سیستم ایموبیلایزر 206 و 207
سیستم ایموبیلایزر 206 و 207
آموزش نصب دزدگیر و پاور MVM 550
آموزش نصب دزدگیر و پاور MVM 550
سیستم ایموبیلایزر در خودروی سوزوکی
سیستم ایموبیلایزر در خودروی سوزوکی
آموزش نصب دزدگیر تویوتا کرولا 2013
آموزش نصب دزدگیر تویوتا کرولا 2013
آموزش کامل نحوه کددهی ریموت دزدگیر هوتای (huatai)
آموزش کامل نحوه کددهی ریموت دزدگیر هوتای (huatai)

2 نظر برای "راهنمای کامل و فارسی نحوه علکرد ردیاب TRACKER GPS XENOTIC"

محدودیت دسترسی...برای اینکه بتوانید نظر خود را ثبت کنید، باید وارد سایت شوید.
ورود به سایت
دفتر فروش:
(+98) 21 36 41 65 92
(+98) 21 36 41 65 98

پشتیبانی:
صفحه پشتیبانی (کلید کنید...)